Met meer dan 350 vaste donateurs en diverse leuke activiteiten is Oud-Orca een levendig en krachtig netwerk om je bij aan te sluiten. Heb jij ook ooit geroeid bij Orca, meld je dan snel aan als donateur en geniet van de vele voordelen: jaarlijkse Oud-Orca dag, 1x/jr vrij roeien in een 8+ of C4+, borrels een BBQ’s en interessante nieuwsbrieven. Oud-Orca heeft geen winstoogmerk en alle donaties worden hoofdzakelijk gebruikt om namens de oud-leden jaarlijks een nieuwe boot aan Orca de doneren; eentje die niet in de begroting zit. Een klein deel gebruiken we voor het organiseren evenementen of om Orca op andere vlakken te ondersteunen. Steun je oude roeiclub en word donateur voor minimaal 30,- Euro per jaar.

Oud-Orca-Dag
Alle donateurs ontvangen een uitnodiging voor de Oud-Orca-dag, het jaarlijkse evenement waar vele Oud-Orcanen bij elkaar komen voor een gezellige dag op de loods. BBQ-en, borrelen, bijpraten en natuurlijk met je oude ploeg, commissie of bestuur strijden om de Oud-Orca-Bokaal! Ook gaan we op deze dag de boot dopen, die Oud-Orca vanaf nu jaarlijks aan Orca schenkt. En….de materiaalveiling en het luchtkussen gaan we weer in ere herstellen! Lees hier meer en schrijf je in!

Roeien met oude Orca-ploeg of -vrienden
Nieuw!! Vanaf nu mag je éénmaal per jaar, in het weekend, met je oude Orca-vrienden, anderhalf uur komen roeien. Je regelt zelf een stuur en voldoende roeiers, wij zorgen dat de boot is afgeschreven. Wil je vaker roeien? Geen probleem! Orca vraagt dan wel een bijdrage van 10 euro per keer per roeiersplaats.

Oud-Orca borrels
2 of 3 keer per jaar ontvangen alle donateurs een uitnodiging om op vrijdagavond te komen borrelen. Dat kan op de loods zijn, maar ook in een cafe in Utrecht. Soms met pizza’s, soms met een gastspreker, soms met een aansluitend feestje. Altijd met die ouderwetse, ongedwongen, relaxte Orca-sfeer!

Wedstrijdevenement
Naar roeien kijken blijft machtig mooi. Eens per jaar staan we met z’n allen op een grote nationale wedstrijd op de Bosbaan of langs de Amstel met een BBQ en een bar. De ideale setting om de Orcanen van nu aan te moedigen en weer eens dat oude wedstrijdgevoel te komen proeven.

Donateurslijst
Sommige vriendjes en vriendinnetjes van vroeger uit het oog geraakt? Speciaal voor de donateurs van Oud-Orca sturen we (voorlopig nog even) twee maal per jaar een donateurslijst rond waarmee alle donateurs elkaar onderling gemakkelijk kunnen vinden.

Een goed gevoel
Elk jaar op de Oud-Orca-dag doneren alle Oud-Orca-leden gezamelijk een nieuwe boot aan Orca. Dat zal in het begin een skiff zijn, maar als we straks meer dan 1000 leden hebben kunnen we elk jaar een gloednieuwe 8+ doneren! Hiermee steun jij je oude club en weet je precies wat er met jouw geld gedaan wordt; namelijk wedstrijden winnen!

 

oud orca donateur