Een betrokken netwerk is een sterk netwerk en wij bieden onze leden dan ook graag voldoende gelegenheid om in contact met elkaar te komen en vooral te blijven. Hiervoor organiseren wij gedurende het seizoen (september t/m juli) twee soorten gelegenheden: het jaarlijkse evenement en de tweemaandelijkse netwerkborrels.

Jaarlijks evenement
Om onze leden te bedanken voor hun bijdrage aan de topsport, organiseren wij ieder jaar een groots evenement, waarbij een specifiek thema centraal staat. Naast de reguliere mogelijkheid tot netwerken bieden wij ook verdieping door interessante sprekers en amusement. Uiteraard alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Roeiclinic
Businessclub Orca biedt haar leden de mogelijkheid gebruik te maken van verzorgde roeiclinics, eventueel gevolgd door een barbecue en/of borrel. Een leuke manier om gebruik te maken van onze sportfaciliteiten en uw bedrijf een kijkje te laten nemen in de roeiwereld.

Collegetour
Bij de collegetour verzorgen wij een spreker voor al onze actieve leden. Aangezien onze leden studenten zijn en wij meer willen betekenen dan alleen sport en ontspanning, organiseren we deze colleges. Onze leden krijgen de kans om gemotiveerd en geïnspireerd te worden door sprekers die hun interesses opwekken. Wij bieden alle leden van de Businissclub de mogelijkheid om te komen spreken, zodat u mogelijk nieuwe werknemers kunt werven of u sterk kunt maken waar u voor staat.