Bedrijven die een bijdrage leveren aan Orca en daarmee Orca helpen om topprestaties te leveren op de (inter)nationale roeiwateren, kunnen lid worden van de Businessclub Orca.

Gekleurd lidmaatschap
Afhankelijk van de bijdrage krijgt een bedrijf het rode (vanaf 500,- euro), zilveren (vanaf 1.000,- euro) of het gouden lidmaatschap (vanaf 3.000,- euro) van de Businessclub. Uiteraard staan Orca en de Businessclub altijd open voor nieuwe ideeën en vormen van samenwerking.

Algemene en persoonlijke insteek
Ieder lid van de Businessclub ontvangt informatie over de topprestaties die Orca levert op zowel het water als daarnaast en ontvangt uitnodigingen voor de netwerkborrels en  het jaarlijkse evenement. Elk van deze evenementen biedt een mooie gelegenheid voor de leden om het rijke netwerk van de Businessclub beter te leren kennen. Daarnaast heeft ieder lid de mogelijkheid om het lidmaatschap naar eigen wens in te vullen.

Meer informatie?
Is uw interesse gewekt en heeft u behoefte aan meer informatie over de vele mogelijkheden die de Businessclub Orca u en uw bedrijf kan bieden? Of heeft u al een idee voor een potentiële samenwerking en wilt u hierover met ons van gedachten wisselen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de vice-voorzitter van Orca.