Het succes van de club
De afgelopen jaren is de businessclub uitgegroeid tot een succes en een blijvende investering. De trekker achter dit succes is samenwerking. Topsporters en ondernemers hebben veel met elkaar gemeen en kunnen veel voor elkaar betekenen. Deze samenwerking vormt de sleutel voor het succes van de businessclub. Bij topsport is ook niets aan het toeval overgelaten.

Om de top te kunnen bereiken moet er maximaal geprofiteerd kunnen worden van kennis en wetenschap in binnen en buitenland. Met goud als uiteindelijk doel. Blijvend succes betekent investeren. Een tweetal citaten van de Nederlandse sportkoepel NOC NSF op het gebied van topsport.

Het raakvlak met succesvol ondernemen is evident. Zonder voortdurende inzet en toewijding is een onderneming niet in staat om successen te bereiken en het spreekwoordelijke goud te behalen. Door uw bedrijf te verbinden aan de businessclub zorgt u er voor dat ook Orca in staat is grensverleggend te zijn en goud te behalen.

In het kort
Businessclub Orca biedt mogelijkheden tot sportsponsoring, evenementen, een sterk netwerk, potentiële werknemers, roeiclinics, een persoonlijke benadering en veel ruimte voor eigen invulling. Door uw bedrijf te verbinden aan de Businessclub helpt u Orca in haar streven grensverleggend te zijn en goud te winnen op nationale en internationale wedstrijden.

Businessclub Orca en zijn leden maken topsport mogelijk!